Asus ROG Phone 6D va fi dezvăluit pe 19 septembrie . Surse oficiale, precum și AnTuTu, au dezvăluit că va fi practic identic cu ROG Phone 6 Pro, dar cu o schimbare a chipset-ului MediaTek Dimensity 9000+ și un sistem de răcire îmbunătățit.

Acum TENAA aduce un set de fotografii ale ROG Phone 6D Ultimate care confirmă încă o dată designul său, lămurind orice îndoieli.

O altă scurgere arată că există și posibilitatea unui Vanilla ROG Phone 6D. Randările sale arată un telefon care este practic identic cu ROG Phone 6 Pro existent, în timp ce redarea ROG Phone 6D Ultimate și acum fotografiile TENNA prezintă, de asemenea, un design din spate foarte similar, dar nu identic. Micul logo RGB „DARE TO PLAY” de pe spate lipsește de pe ROG Phone 6D Ultimate, în timp ce este prezent pe orice alt model.

Privind îndeaproape la recentul videoclip teaser al lui Asus, am observat că unitatea prezentată în acest clip se găsește de fapt doar pe ROG Phone 6D Ultimate în locul siglei RGB menționate.

Credem că unitatea este un fel de ventilație motorizată menită să faciliteze răcirea suplimentară pe 6D Ultimate. Potrivit videoclipului, secțiunea este menită să se deschidă și să se închidă și ar putea indica câteva lucruri. Ar putea foarte bine să însemne că Asus a proiectat un nou AeroActive Cooler pentru 6D Ultimate pentru a-l face să funcționeze împreună cu ventilația. Sau poate că coolerul dvs. existent AeroActive 6 poate face deja acest lucru bine. O posibilitate și mai îndrăzneață ar fi posibila includere a unui ventilator intern în 6D Ultimate. Totuși, toate acestea sunt doar speculații.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns