Asus a lansat seria ROG Phone 6 în iulie , iar modelul Pro a dominat AnTuTu până la sfârșitul lunii. Acum a apărut online o versiune nouă, mai puternică, cu rezultate de referință puțin mai bune. Articolele menționează că noul dispozitiv se va numi ROG Phone 6D și va fi alimentat de Dimensity 9000+ .

Telefonul cu numărul de model ASUS_AI2203_D a obținut 1.146.594. Poate fi neoficial și oarecum extrem pentru datele AnTuTu, dar este cu 2-3% mai mult decât ROG Phone 6 Pro, care este alimentat de Snapdragon 8+ Gen 1.

Marele plus este că procesorul a înregistrat peste 290.000, ceea ce este cu aproximativ 15% mai bun decât orice chipset Qualcomm înregistrat vreodată. Vă reamintim că ratingul este suma CPU, GPU, memorie și interfață de utilizator și experiență.

Deși Asus nu a spus nimic despre asta, 6D este de așteptat să

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns