|

ASUS a Prezentat la CES 2024 Ochelarii AirVision M1, Concurenți pentru Apple Vision Pro

AirVision M1

ASUS, gigantul tehnologic, a anunțat la evenimentul CES 2024 lansarea ochelarilor de realitate augmentată AirVision M1. Acest dispozitiv purtabil vine echipat cu un ecran capabil să afișeze conținutul direct în câmpul vizual al utilizatorului, prezentând similitudini semnificative cu Apple Vision Pro în ceea ce privește funcționalitatea.

AirVision M1 poate afișa conținutul partajat printr-un computer sau smartphone pe ecranul său. Ochelarii dispun de un panou micro OLED ce oferă o rezoluție Full HD și un unghi vertical de vizualizare de 57 de grade. În plus față de difuzoarele încorporate, AirVision M1 include și o conexiune DisplayPort pentru transmiterea conținutului direct pe ecranul ochelarilor.

AirVision M1

Pe partea stângă a ochelarilor se află o suprafață tactilă ce permite utilizatorilor să facă ajustări direct pe ecran. Utilizatorii pot, de asemenea, să fixeze ecranele selectate într-o anumită poziție. Deși numele său este similar cu Apple Vision Pro, AirVision M1 nu este în mod complet o cască de realitate augmentată și nu poate fi purtat ca un ochel obișnuit, datorită structurii sale groase.

ASUS nu a dezvăluit încă prețul pentru acești ochelari inteligenți. Cu toate acestea, se estimează că prețul nu va fi la fel de ridicat ca cel al Apple Vision Pro, fiind de așteptat să se situeze în câteva sute de dolari.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *