GadgetAșa va arăta viitorul flagship de la Motorola, Moto X40 Pro

Așa va arăta viitorul flagship de la Motorola, Moto X40 Pro

Știm de ceva vreme că Motorola pregătește un nou smartphone de ultimă generație. Vorbim despre viitorul moto X40 Pro, care luna trecută a apărut în agenția chineză de certificare TENAA.

Așa că am aflat care vor fi principalele sale caracteristici, iar acum avem acces și la imagini de înaltă calitate furnizate de leaker-ul @OnLeaks. Dispozitivul are un ecran curbat cu rame laterale minime în jurul său. Vedem și un mic orificiu pentru camera selfie.

Vedem și secțiunea dreptunghiulară cu camera principală, care include trei senzori și un blitz LED. În general, dispozitivul are un design destul de standard, iar în acest caz este și în negru.

Dispozitivul va oferi noul chipset emblematic Snapdragon 8 Gen 2 și va suporta încărcare rapidă de până la 125 de wați.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi