ŞtiriAșa va arăta Samsung Galaxy S23 Ultra

Așa va arăta Samsung Galaxy S23 Ultra

După ce ne-a aruncat o privire asupra designului Galaxy S23 și S23+, leaker OnLeaks este gata să ne arate cum va arăta Galaxy S23 Ultra. Și aici vorbim despre imagini generate de computer care nu arată designul final al dispozitivului, dar sunt suficient de aproape de acesta încât să ne putem face o idee despre modificări.

La prima vedere, modificările de design sunt minime. Site-ul se așteaptă ca dispozitivul să ofere din nou un ecran de 6,8 inchi, iar dimensiunile acestuia să fie în jur de 163,4 x 78,1 x 8,8 mm, ceea ce este comparabil cu 163,3 x 77,9 x 8,9 mm al lui Galaxy S22 Ultra. Se așteaptă ca Galaxy S23 Ultra să ofere cadre chiar mai subțiri în jurul display-ului, pe care ne așteptăm să mizăm pe un panou cu parametri îmbunătățiți.

Camera principală va avea același aspect ca la Galaxy S22 Ultra, dar nu vor mai exista inele în jurul celor două găuri mici din partea dreaptă, iar acestea vor fi la nivelul panoului din spate. Conform informațiilor, celelalte trei camere vor fi înconjurate de inele mai mari, iar în caz contrar cadrul metalic al carcasei nu va fi atât de curbat.

Până acum, nu există multe detalii despre celelalte caracteristici ale dispozitivului, dar ne așteptăm ca acesta să folosească un chipset Snapdragon 8 Gen 2 și, potrivit zvonurilor, ar putea oferi o cameră de 200MP. Din nou, ne așteptăm să fie adăugat și stiloul S Pen.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi