Apple Watch Series 8 vine cu specificatii precum un procesor mai eficient, detectarea temperaturii corpului, detectarea căderii tensiunii și a febrei mari și o structură a carcasei mai durabilă.

Noul ceas inteligent de la Apple, Apple Watch Series 8, a fost prezentat la evenimentul Apple Event organizat astăzi. Toate detaliile despre design, specificatii și prețul lui Apple Watch Series 8 sunt în știrile noastre de mai jos.

Ce oferă Apple Watch Series 8?

Apple, care folosește de ani de zile același design în modelele Apple Watch, nu renunță la asta în noua serie. În ultima generație, ecranul în creștere este disponibil ca 41 mm și 45 mm. Ecranul de 1,9 inchi oferă imagini mai detaliate cu o rezoluție de 396×484 pixeli.

Always On Display oferă o imagine cu 70% mai luminoasă în interior. Datorită îmbunătățirii aduse sticlei ecranului, se afirmă că este cel mai durabil ecran Apple Watch până în prezent. Este rezistent la crăpare.

Procesor și baterie

Modelul de smartwatch Apple Watch Series 8 dispune de noul chipset S8. Acest chipset este mai eficient decât cipul S7, dar s-a menționat anterior că nu există o mare diferență de performanță. Cu noul mod de consum redus, timpii de utilizare cresc și mai mult. Cipul W3 este folosit pentru conexiunea fără fir, iar cipul U1 este utilizat pentru banda Ultra Wide.

Funcții de sănătate și software

Pe lângă măsurarea ECG și a oxigenului din sânge, Apple Watch Series 8 are și capacitatea de a măsura temperatura corpului. Astfel, Apple Watch Series 8 poate da un avertisment atunci când febra persoanei crește. Cu doi senzori de temperatură în partea de sus și de jos, pot fi obținute date mult mai precise. În timp ce valoarea temperaturii persoanei este monitorizată în mod constant, ciclurile femeilor pot fi acum urmărite mai precis.

Funcții precum cadranele infografice, utilizarea tastaturii de dimensiune completă, detectarea avansată a căderii, datele de mers cu bicicleta, care sunt disponibile în generația anterioară pe un singur ecran, sunt, de asemenea, disponibile în această generație. În plus, a fost adăugată funcția de detectare a accidentelor. Violența din cauza coliziunii este detectată cu doi senzori de mișcare și pot fi apelate numerele de urgență aferente. Pot fi detectate și coliziunile laterale, față sau spate ale vehiculului. Pentru aceasta intră în joc GPS-ul, microfonul și inteligența artificială.

Specificații Apple Watch Series 8

  • Dimensiunea carcasei: dimensiunea carcasei de 41 mm și 45 mm
  • Ecran: ecran de 1,9 inchi cu rezoluție de 368 x 448 pixeli (45 mm)
  • Ecran Retina Always On Display
  • Procesor: S8
  • Durabilitate: IP6X, WR50 și ecran rezistent la fisuri
  • Senzori: altimetru barometric, senzor optic cardiac, senzor electric cardiac, accelerometru, giroscop, senzor de oxigen din sânge, senzor de temperatură
  • Sistem de operare: watchOS 9

Pret Apple Watch Series 8

  • Apple Watch Series 8 41 mm – 399 USD
  • Apple Watch Series 8 45 mm -499 USD
Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns