Zvonul „ Apple Watch Pro” va avea o dimensiune mai mare de 47 mm, potrivit articolului de astăzi de pe site-ul japonez Mac Otakara. În comparație, Apple Watch Series 7 este disponibil în 41 mm și 45 mm.

Dimensiunea mai mare ar avea ca rezultat și Apple Watch Pro să aibă un ecran mai mare, care ar putea avea o diagonală de 1,99 inchi.

Citând informații din „surse de încredere”, articolul susține, de asemenea, că dispozitivul purtabil va avea un ecran complet plat , în timp ce modelele Apple Watch existente au margini ușor curbate în jurul ecranului. Designul plat ar putea face Apple Watch Pro mai durabil, despre care Mark Gurman de la Bloomberg a raportat că va fi un model „robust” conceput pentru activități de mare intensitate, cum ar fi drumeții și sporturi extreme.

Spre deosebire de dimensiunea de 47 mm, care este o informație nouă, ecranul plat a mai fost zvonit. Alte caracteristici așteptate includ corp din titan, durata de viață mai lungă a bateriei, modul extins de consum redus, cip S8 și multe altele.

Se așteaptă ca Apple să anunțe Apple Watch Pro alături de două modele emblematice Apple Watch Series 8 și, desigur, iPhone 14 la evenimentul din 7 septembrie.

În ceea ce privește prețul, va trebui să așteptăm, totuși Apple Watch din titan începe acum de la 799 de dolari în Statele Unite, așa că ar trebui să ne așteptăm că prețurile vor varia între 799 și 999 de dolari .

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns