GadgetApple Watch ar putea fi interzis în SUA!

Apple Watch ar putea fi interzis în SUA!

Apple are o relație de lungă durată cu compania medicală Masimo, dar din 2020 se află într-o dispută legală cu aceasta. Masimo a dat în judecată pentru încălcarea brevetelor, iar săptămâna aceasta o instanță din SUA a decis că Apple a fost vinovat.

Acum, Comisia pentru Comerț Internațional a țării (Comisia pentru Comerț Internațional al Statelor Unite) are în vedere interzicerea importului de ceasuri inteligente Apple Watches Series 6 și modele mai noi.

Înainte de lansarea primului Apple Watch, compania a încercat să colaboreze cu Masimo. Totuși, atunci CEO-ul companiei a declarat că scopul Apple a fost să atragă anumiți angajați și să obțină informații.

Mai exact, este senzorul pentru nivelul de oxigen din sânge. A urmat o bătălie juridică pentru încălcarea a 10 brevete și o cerere de interzicere a vânzărilor Apple Watch în SUA. O decizie finală în acest sens a USITC este în așteptare.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi