GadgetApple se pregătește să urmeze exemplul Samsung cu Apple Watch

Apple se pregătește să urmeze exemplul Samsung cu Apple Watch

După cum am făcut deja cunoscut, Samsung intenționează să treacă la ecranele microLED pe ceasurile sale inteligente. Această schimbare ar trebui să fie facuta si de Apple, cu toate acestea, nord-americanul poate avea nevoie de ceva mai mult timp pentru a face această tranziție.

Teza este ridicată de expertul în ecrane Ross Young. Prin profilul său de pe rețeaua de socializare Twitter, analistul prezice că Apple Watch va trece și la ecrane microLED, dar acestea nu vor fi furnizate de Samsung.

Apple va apela la LG pentru ecrane microLED care vor fi folosite în viitor pe Apple Watch

Aparent, LG dezvoltă o linie mică de producție pentru panouri microLED. Motivul pentru aceasta este zvonurile despre o probabilă migrare Apple Watch la acest tip de ecran.

Potrivit lui Ross Young, Apple va achiziționa aceste panouri de la LG. Acolo merg teoriile conform cărora Samsung ar putea continua ca furnizor principal de ecrane pentru Apple Watch.

Young mai dezvăluie că producția acestor panouri va începe abia în a doua jumătate a anului 2024. Sosirea pe piață a primului Apple Watch Ultra cu această tehnologie ar trebui să aibă loc abia în 2025.

Având în vedere acest orar, este important de reținut că Samsung lucrează deja la dezvoltarea acestor componente. În plus, obiectivul său este să înceapă producția de masă până la sfârșitul anului 2023.

Dacă toate acestea se confirmă, Samsung ar putea fi prima companie de tehnologie care va pune pe piață ceasuri inteligente cu ecrane microLED. Este posibil să vedem lansarea acestui produs în 2024, în timp ce primul Apple Watch similar ar trebui să sosească abia în 2025.

De asemenea, este important să ne amintim un raport al lui Mark Gurman care afirmă că Apple vrea să depindă din ce în ce mai puțin de Samsung și LG. Pentru asta, va începe să-și dezvolte propriile ecrane, însă, așa cum spune Ross Young, nu va putea face toată munca singură și va trebui să imparta producția de masă la una dintre companiile coreene.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi