GadgetApple poate diversifica producția iPhone 15 Pro pentru a evita problemele cu...

Apple poate diversifica producția iPhone 15 Pro pentru a evita problemele cu Foxconn

Foxconn se confruntă cu o situație dificilă cu noul val de pandemie de coronavirus din China și grevele angajaților care ar putea reduce producția de iPhone-uri cu 6 milioane până la sfârșitul anului 2023. Acum, analistul Ming-Chi Kuo raportează că Apple are deja intenții să pună capăt programului Foxconn in exclusivitate pentru linia iPhone 15.

Raportul lui Kuo afirmă că Apple ar putea alege să angajeze mai mulți producători pentru a satisface cererea pentru următoarea generație de iPhone, deoarece Foxconn s-ar putea confrunta cu astfel de probleme la sfârșitul anului 2023.

Pe lângă faptul că se confruntă cu provocarea livrărilor/veniturilor iPhone-urilor mai mici decât cele așteptate, va fi dificil pentru Hon Hai să continue să fie montatorul exclusiv al seriei iPhone 15 Pro, deoarece Apple dorește să diversifice și să reducă riscurile de aprovizionare.

În acest fel, Apple nu vrea să riste să înceteze să vândă iPhone-uri pentru că pur și simplu nu are ce să pună pe rafturile magazinelor, până la urmă, cererea imediat după lansare este crucială pentru a menține piața caldă și pentru a crește veniturile din vânzări.

Vorbind despre momentul actual, Kuo spune că Pegatron și Luxshare ar putea fi responsabile pentru 10% din livrările iPhone 14 Pro și 14 Pro Max la sfârșitul acestui an, dar noi loturi ar trebui să fie livrate abia la sfârșitul lunii decembrie, ceea ce nu ar rezolva problema Apple la timp.

Astfel, se crede că Pegatron și Luxshare intenționează deja să-și extindă facilitățile pentru a onora comenzi suplimentare pentru iPhone 15 Pro și iPhone 15 Ultra în 2023, întrucât Foxconn are încă cea mai mare fabrică situată în Zhengzhou, fiind responsabilă pentru 70% din iPhone-urile vândute la nivel mondial.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi