Apple a lansat cea de-a opta versiune beta a iOS 16 înainte de lansarea sa finală, care se așteaptă să aibă loc la scurt timp după evenimentul de lansare a iPhone 14 din 7 septembrie.

Cei înscriși în programul beta îl pot verifica accesând meniul General > Actualizare software din aplicația Setări pentru iPhone. Vă reamintim că versiunile beta deseori – dacă nu întotdeauna – au erori, așa că cel mai bine sunt evitate pe dispozitivele mainstream.

iOS 16 beta 8 – cu numărul de versiune 20A5358a – vine cu remedieri de erori, îmbunătățiri de performanță și unele optimizări.

iOS 16 aduce un nou ecran de blocare, notificări și posibilitatea de a anula trimiterea unui mesaj trimis recent sau de a-l edita după ce a fost trimis. Una dintre beta-urile sale a readus indicatorul procentajului bateriei din bara de stare, introducând în același timp noi sunete pentru localizarea unui iPhone prin Find My sau Apple Watch.

Aplicația Mail are căutare îmbunătățită și instrumente care includ anularea trimiterii, programarea unei trimiteri și urmărirea, astfel încât să puteți primi un memento pentru a verifica un e-mail dacă nu ați primit un răspuns.

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns