GadgetApple își va dezvlota propriile ecrane pentru dispozitive mobile

Apple își va dezvlota propriile ecrane pentru dispozitive mobile

Apple introduce treptat din ce în ce mai multe componente ale propriei sale dezvoltări în dispozitivele sale. Aceasta este, desigur, o tendință de lungă durată, deoarece compania urmărește cea mai mare independență posibilă față de factorii externi.

Următorul pas în această direcție poate fi în ecrane pentru dispozitive mobile. Potrivit Bloomberg, acest lucru s-ar putea întâmpla încă de anul viitor.

Primele dispozitive cu display-uri de dezvoltare proprie vor fi Apple Watch. După aceea, vor fi folosite și în smartphone-uri.

Aceasta va fi o mișcare interesantă pentru compania din Cupertino, deoarece este în întregime în domeniul așteptărilor. Până acum, nu există nicio declarație oficială a Apple pe această temă.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi