GadgetApple își accelerează planurile de a muta producția de iPhone în afara...

Apple își accelerează planurile de a muta producția de iPhone în afara Chinei!

Apple continuă să vină cu decizii critice care pot afecta prețurile iPhone. Gigantul tehnologic își accelerează eforturile de a muta producția de iPhone în afara Chinei.

Gigantul tehnologic Apple din Cuppertino își accelerează planurile de a muta producția de iPhone în afara Chinei. Gigantul tehnologic, care lucrează de mult timp la această problemă, și-a îndreptat ochii spre India și Vietnam.

Au început negocierile cu furnizorii

Potrivit The Wall Street Journal (WSJ), Apple a început să informeze furnizorii să mute producția de iPhone în India și Vietnam. Noua modificare este de așteptat să reducă dependența de Foxconn în special. În plus, raportul partajat precizează că directorii Apple sunt conștienți de riscurile din China de mult timp, dar nu au luat nicio măsură în acest sens.

Pentru a ne aminti, la fabrica Foxconn Zhengzhou, care este responsabilă pentru producția de dispozitive iPhone model Pro, staționarea și protestele muncitorilor cauzate de politicile guvernamentale Zero COVID-19 ale Chinei au cauzat o întrerupere majoră a producției. „Ceea ce s-a întâmplat la fabrica Foxconn din China a fost ultima picătură pentru Apple ”, a spus analistul Daniel Ives.

Analistul Ming-Chi Kuo a spus că Apple intenționează să crească producția de iPhone în India de la o singură cifră actuală la 40-45%. În plus, Vietnamul este de așteptat să producă mai mult în alte linii de produse, cum ar fi modelele AirPods, Apple Watch și MacBook.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi