AplicatiiApple a concediat un angajat din cauza unui videoclip TikTok

Apple a concediat un angajat din cauza unui videoclip TikTok

Apple a concediat-o pe angajata de culoare Nayla Boone, după ce un videoclip TikTok a devenit viral. Nefericitul videoclip a fost filmat de Boone în prima sa zi la compania IT.

Videoclipul lui Boone intitulat „A Day in the Life of a Black Girl Working in Technology” a fost motivant. Într-un interviu pentru The Verge, ea a spus că a vrut să le arate altor femei de culoare că ar putea să urmeze și o carieră în IT. Videoclipul a primit peste 400.000 de vizualizări și sute de comentarii în doar câteva zile.

„80% dintre abonații și comentatorii mei la videoclipurile mele erau femei de culoare. Era important pentru mine să le conectez și să le încurajez”, a spus fostul angajat Apple reporterilor.

https://www.tiktok.com/@nylah.akua/video/7086138221142232362?is_from_webapp=v1&item_id=7086138221142232362

Apple nu face compromisuri cu videoclipurile Tiktok

Apple a pus capăt carierei lui Boone la companie deoarece videoclipul a fost filmat în biroul corporativ. Termenii contractelor de muncă ale gigantului IT american interzic categoric acest lucru.

Apple a concediat recent un angajat care a făcut glume nepotrivite despre femei într-un videoclip Tiktok pe care l-a filmat.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi