AplicatiiAplicația Expert RAW se lansează pe telefoane mai vechi de la Samsung

Aplicația Expert RAW se lansează pe telefoane mai vechi de la Samsung

După câteva luni de așteptare, populara aplicație Expert RAW vine acum oficial pe alte câteva dispozitive. Este vorba despre Samsung Galaxy S20 Ultra, Note20 Ultra și Z Fold2 .

Vă reamintim că Expert RAW este o dezvoltare Samsung și oferă setări mai profunde pentru fotografierea cu camerele principale ale modelelor selectate. Aceasta include focalizare manuală, ISO, viteza obturatorului, fotografiere RAW pe 16 biți și o conexiune directă la Lightroom.

Odată cu adăugarea noilor dispozitive, inițial în Coreea de Sud, mai mulți utilizatori vor putea profita de aplicație. Cu toate acestea, se observă că pot exista unele diferențe în timpul de procesare din cauza procesoarelor mai lente utilizate și a limitărilor senzorilor.

Sursa: Samsung

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi