Actualizarea OneUI 6.1 aduce îmbunătățiri semnificative pentru Galaxy A54

Samsung a lansat recent actualizarea OneUI 6.1 pentru seria Galaxy S21 în India, care a adăugat o funcție AI Galaxy pe telefon. Acum, compania lansează cea mai recentă versiune OneUI pe modelul mai accesibil Galaxy A54 din țară. Este important de menționat că dispozitivul a primit deja actualizarea în câteva alte regiuni, inclusiv Europa, SUA și țara sa de origine.

Pachetul software are dimensiunea de 2118MB și poartă numărul de versiune firmware A546EXXU7CXDD. Dacă nu ați primit încă o notificare privind noua actualizare, este posibil să trebuiască să așteptați câteva zile pentru a ajunge pe dispozitivul dvs. În timp ce așteptați, puteți verifica manual actualizarea accesând Software Update din setări.

Noile funcții aduse de OneUI 6.1 pe Galaxy A54 includ opțiuni îmbunătățite pentru editarea imaginilor și videoclipurilor în aplicația Galerie. De asemenea, acum puteți adăuga un efect de portret pe fundaluri adecvate, utiliza efecte pentru apeluri video, schimba modurile microfonului, folosi noi widget-uri pentru ecranul de blocare și obține mai multe opțiuni de personalizare și caracteristici îmbunătățite de protecție a bateriei.

Cu toate acestea, actualizarea nu aduce nicio funcție AI Galaxy pe Galaxy A54. Pentru caracteristicile pe dispozitiv, acest lucru nu este o surpriză, deoarece chipul Exynos 1380 nu are nici puterea CPU brută, nici nucleele neuronale necesare pentru a rula modelele pe dispozitiv. Mai mult, nici măcar funcția populară Circle to Search by Google nu este disponibilă. Totuși, compania nu a promis niciodată să ofere vreo funcție AI Galaxy pentru acest telefon.

În concluzie, actualizarea OneUI 6.1 aduce o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi pentru utilizatorii Galaxy A54 din India, chiar dacă nu include funcționalități AI avansate. Aceste actualizări vor îmbunătăți experiența de utilizare și vor oferi noi posibilități de personalizare și productivitate.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *