Actualizare Majoră pentru Nothing Phone (2a): Android 15 beta Disponibil

Utilizatorii Nothing Phone (2a) au motive de bucurie, deoarece dispozitivele lor sunt primele care primesc mult așteptata actualizare la Android 15 beta. Această versiune beta introduce o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri, dar vine și cu anumite limitări. Este important de menționat că actualizarea nu este disponibilă pentru modelul standard Nothing Phone (2).

Caracteristici Noi și Îmbunătățiri

Glyph SDK și Personalizare

Actualizarea la Android 15 aduce suport pentru Glyph SDK, permițând dezvoltatorilor să creeze experiențe unice folosind LED-urile de pe spatele telefonului. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de noi imagini de fundal și de o animație de pornire specifică Nothing.

Funcții Temporar Indisponibile

În prezent, funcțiile de recunoaștere a amprentelor și deblocare facială nu sunt funcționale în această versiune beta. În plus, anumite funcții exclusive Nothing, cum ar fi aplicațiile X, Weather, Launcher, Recorder și Widgets, lipsesc din această actualizare.

Android 15
Android 15

Ghid pentru Instalare

Pași pentru Actualizare

Pentru a instala Android 15 pe Nothing Phone (2a), urmați acești pași:

  1. Verificarea Versiunii Curente: Accesați Settings > About phone > Software info pentru a confirma că aveți versiunea Nothing OS 2.5.5a.
  2. Descărcarea Pachetului: Descărcați fișierul de actualizare Android 15 de pe site-ul oficial Nothing.
  3. Crearea Folderului OTA: În directorul de stocare internă, creați un folder numit „ota”.
  4. Cod de Acces: Formați *#*#682#*#* pe telefon.
  5. Selectarea Pachetului: În fereastra deschisă, selectați pachetul descărcat și aplicați-l direct.

Recomandări pentru Siguranță

Asigurați-vă că faceți un backup complet al datelor înainte de actualizare, deoarece toate datele vor fi pierdute în timpul procesului. Dacă întâmpinați probleme, puteți reveni la versiunea anterioară utilizând pachetul de downgrade disponibil pe site.

Actualizarea la Android 15 pentru Nothing Phone (2a) reprezintă un pas important pentru utilizatorii care doresc să experimenteze cele mai recente inovații software. Cu toate acestea, este important de reținut că această versiune este încă în stadiul beta și poate avea anumite probleme. Pentru cei care preferă stabilitatea, poate fi mai bine să aștepte lansarea oficială a versiunii finale.

Pentru mai multe detalii și pentru a descărca actualizarea, vizitați Nothing Community.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *