Apple a anunțat modelul de smartwatch Apple Watch SE 2. Specificatiile și prețul Apple Watch SE 2022, care atrage atenția prin prețul său accesibil, sunt în știrile noastre.

În conformitate cu politica de ceasuri inteligente mai accesibile, Apple, care a lansat modelul Apple Watch SE în 2020, a îndeplinit așteptările, iar unda verde a fost aprinsă și pentru Apple Watch SE 2022. Ceasul inteligent Apple Watch SE 2 vine cu îmbunătățiri interne față de generația anterioară.

Ce caracteristici oferă Apple Watch SE 2?

Apple Watch SE 2 este o versiune decupată a lui Apple Watch Series 6 de data aceasta. Ecranul mai mare pe care l-am văzut cu Apple Watch Series 7 nu a fost inclus în acest model din motive de cost. Cu alte cuvinte, vedem din nou opțiuni de carcasă de 40 mm și 44 mm. Pe partea de conectivitate, Apple Watch SE oferă două opțiuni diferite: GPS și GPS + Cellular. Această carcasă, care este rezistentă la apă până la 50 de metri, este produsă din aluminiu din seria 7000.

Putem spune că a existat un salt semnificativ cu cipul S8 în noul model. Astfel, întâlnim o structură mai eficientă și care consumă mai puțină energie. Acest lucru crește timpul de utilizare. Apple Watch SE 2, care are funcții precum urmărirea somnului, urmărirea ciclului menstrual și măsurarea ritmului cardiac printre caracteristicile sale proeminente de sănătate; din nou, nu are un ecran permanent, măsurarea nivelului de oxigen din sânge și înregistrarea ECG. Vedem o preferință pentru utilizarea zilnică, îndepărtându-ne de partea sănătății.

Specificații tehnice Apple Watch SE 2022 ⌚️

  • Carcasa : 40mm-44mm
  • Afișaj : panou OLED LTPO de 1,1 inchi / 1,5 inchi, rezoluție de 324 x 394 pixeli
  • Procesor : S8 cu procesor dual-core pe 64 de biți
  • Baterie : până la 20 de ore
  • Conectivitate : Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2, GPS/GNSS, busolă încorporată, eSIM (numai modelul celular)
  • Altele : altimetru barometric, senzor optic cardiac, senzor electric cardiac, accelerometru, giroscop

Prețul Apple Watch SE 2 💵

  • Model GPS Apple Watch SE 2 : 249 USD
  • Modelul celular Apple Watch SE 2 : 299 USD
Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns