ASUS Zenbook 17 Fold OLED a fost prezentat la IFA, iar in acest articol de tip „prima impresie”, vom vorbi un pic despre acest nou dispozitiv tableta/notebook.

NOTA: Acest articol face parte din primele articole „de umplutura” ce sunt puse in categoria „Recenzii” pentru ca aceasta categorie sa fie indexata, si pentru a putea face homepage-ul.

ASUS , unul dintre cei mai importanți producători de computere din lume, a prezentat noul său model, dezvoltat de inginerii ASUS ca singurul exemplu de acest gen, la cel mai mare targ de electronice de larg consum din Europa, IFA. Foarte apreciat Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) se remarcă drept primul laptop OLED pliabil de 17,3 inch. Sfidând PC-urile tradiționale, 17 Fold include software-ul „ScreenXpert 2” de la ASUS pentru a ajuta la împărțirea ecranului mai ușor și la organizarea conținutului.

ASUS Zenbook 17 Fold OLED

Cu ecranul său pliabil, dispozitivul care încalcă regulile oferă un ecran mare de 17,3 inchi pentru o experiență de vizionare sau multitasking de neegalat, în timp ce se pliază perfect pentru a deveni un laptop ultracompact de 12,5 inchi pentru ocazii când sunteți în deplasare. Conceput cu motto-ul unui singur dispozitiv, posibilități infinite, dispozitivul creează echilibrul ideal oferind productivitate neîntreruptă, în special pentru cei care sunt în permanență în mișcare.

Zenbook 17 Fold este, de asemenea, asertiv în sunet și imagine, cu ecranul său tactil OLED pliabil de 17,3 inchi și 2,5K, cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 60 Hz și un timp de răspuns de 0,2 ms. Ecranul său certificat Dolby Vision și PANTONE pentru cele mai realiste imagini HDR și o gamă de culori 100% DCI-P3 de calitate cinematografică pentru culori vibrante. În plus, datorită certificării TÜV Rheinland, emite emisii mai mici de lumină albastră și nu obosește ochii.

Cu capabilitățile impresionante de sunet surround ale puternicului sistem de sunet Dolby Atmos cu patru difuzoare, certificat de Harman Kardon, filmele, videoclipurile și muzica sunt toate mai realiste și mai interesante decât oricând. Difuzoarele dispozitivului sunt alimentate de un amplificator inteligent care oferă un sunet clar, de până la 3,5 ori mai puternic decât un amplificator standard care maximizează sunetul.

ASUS Zenbook 17 Fold OLED

Specificații OLED Asus Zenbook 17 Fold

 • Procesor: Intel Core i7-1250U de a 12-a generație
 • Placa grafica: Intel Iris Xe
 • Baterie: 75 Wh
 • Memorie: 16 GB RAM
 • Stocare: SSD PCIe de 1 TB
 • Porturi: 2 x Thunderbolt 4 USB-C (până la 40 Gbps)
 • 1 x mufă combo audio
 • Sistem de operare: Windows 11 Pro
 • Conectivitate : Intel WiFi 6E și Bluetooth 5.2
80%
80%
Recomandat

Nu am pus inca mana pe ASUS Zenbook 17 Fold OLED cu toate ca ne dorim asta, parerea noastra despre acest dispozitiv este foarte buna si reprezinta un pas mare pentru urmatoarele tipuri de laptopuri pe care le vom vedea pe piata in viitor.

 • Overall
  8
Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns