Politica editorială

MobileHub.ro isi propune sa posteze informatii din punct de vedere obiectiv si cu continut bogat in informatii ce va ajuta utilizatorul final.

In ceea ce priveste articolele de tip stiri, acestea vor fi in mare parte preluate de pe alte website-uri internationale, traduse, corectate si se va adauga continut obiectiv din partea MobileHub.ro la acestea pentru a imbunatati experienta utilizatorului.

Articolele de tip Review, Ghiduri si Tutoriale vor fi facute in totalitate de echipa MobileHub.ro, acestea fiind principalele surse de informare de pe website-ul nostru.

In ceea ce priveste articolele de tip news de pe plan local, acestea vor fi facute la fel, de catre echipa noastra si nu va exista copy+paste decat in situatii in care este foarte dificil de a adauga continut suplimentar.

Sursa articolelor va fi mereu mentionata acolo unde este cazul, nu vom semnala surse de la articole pe care le-am preluat din mai mult de 2 locuri.

Articolele de tip review nu sunt sponsorizate, vor fi facute cu ajutorul agentiilor de PR dar nu avem nici un angajament in ceea ce priveste materialul final, uneori vom respecta unele review guide, dar acestea vor fi scrise din punct de vedere obiectiv, vom atinge un anumit subiect recomandat, dar daca acesta ofera o experienta neplacuta, noi o vom semnala in materialul nostru.

Ne propunem sa oferim o experienta completa, si acceptam un feedback de la cititor + recomandari de stiri si alte articole, pentru acest lucru ne puteti contacta la office@mobilehub.ro