AplicatiiCe este YouTube, cum se descarcă şi la ce foloseşte

Ce este YouTube, cum se descarcă şi la ce foloseşte

YouTube este o aplicație de video-sharing lansată în 2005 și deținută de Google. A devenit rapid una dintre cele mai populare aplicații de pe internet, având milioane de utilizatori în întreaga lume și miliarde de vizualizări de videoclipuri pe zi.

Cum se descarca YouTube?

Aplicația YouTube poate fi descărcată gratuit pentru dispozitive mobile precum telefoane și tablete, precum și pentru computere prin intermediul unei conexiuni la internet. Pentru a o descărca pe un dispozitiv mobil, accesați magazinul de aplicații al dispozitivului dvs. (de exemplu, App Store pentru iPhone sau Google Play pentru dispozitive Android) și căutați aplicația YouTube. Dacă doriți să o descărcați pe un computer, accesați site-ul YouTube și faceți clic pe butonul „Intră” în partea de sus a ecranului.

După ce ați descărcat aplicația YouTube, puteți începe să o utilizați prin crearea unui cont. Acest lucru este necesar pentru a vă salva videoclipurile favorite, a crea liste de redare și a vă abona la canalele de pe YouTube. Pentru a vă crea un cont, faceți clic pe butonul „Intră” în aplicație și urmați pașii pentru a vă crea un cont prin intermediul unui e-mail sau prin intermediul unui cont Google.

După ce v-ați creat un cont, puteți începe să utilizați aplicația YouTube. Puteți căuta orice tip de videoclipuri prin intermediul căutării din partea de sus a ecranului și puteți naviga prin diverse categorii de conținut, cum ar fi muzică, divertisment, știri și multe altele. De asemenea, puteți accesa canalele de pe YouTube prin intermediul meniului lateral din stânga ecranului.

Ce este YouTube?

Unul dintre cele mai populare moduri de a utiliza aplicația YouTube este prin abonarea la canalele de pe YouTube care vă interesează. Dacă vă abonați la un canal, veți primi notificări atunci când sunt publicate noi videoclipuri de la acest canal și acestea vor apărea îți pe pagină principală a aplicației, în secțiunea „Abonații”. De asemenea, puteți crea liste de redare prin adăugarea de videoclipuri la o listă personalizată, care poate fi accesată oricând doriți să le vizionați.

În plus, aplicația YouTube oferă opțiunea de a viziona videoclipuri în modul „incognito”, care înseamnă că istoricul de vizualizare nu va fi salvat în contul dvs. Acest lucru poate fi util dacă doriți să vizionați conținut fără a lăsa urme în contul dvs.

Pe lângă vizionarea de videoclipuri, aplicația YouTube oferă, de asemenea, opțiunea de a încărca propriile videoclipuri. Dacă aveți un cont YouTube, puteți încărca videoclipuri prin intermediul aplicației prin apăsarea butonului „Încărcare” din meniul lateral din stânga ecranului. Aici puteți selecta videoclipurile dvs. și puteți adăuga titluri, descrieri și etichete pentru a le face mai ușor de găsit de către alți utilizatori.

În general, aplicația YouTube este una dintre cele mai populare aplicații de pe internet, oferind o gamă largă de conținut video pentru orice interes. Poate fi descărcată gratuit pentru dispozitive mobile și computere și poate fi utilizată prin crearea unui cont pentru a vă salva videoclipurile favorite, a vă abona la canalele de pe YouTube și a crea liste de redare. În plus, puteți încărca propriile videoclipuri prin intermediul aplicației.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi