Cele mai bune widget-uri pentru ecranul de blocare în iOS 16! – Cu versiunea iOS 14 , Apple a adus posibilitatea de a adăuga widget-uri pe ecranul de blocare al iPhone-ului tău. Aceeași caracteristică este disponibilă și în versiunea iOS 16. În plus, cu iOS 16, a devenit posibil să se creeze mai multe ecrane de blocare. Cu aplicații, puteți accesa multe widget-uri noi, în afară de cele implicite. Iată cele mai bune aplicații widget iOS 16!

Cele mai bune widget-uri pentru ecranul de blocare în iOS 16!

Puteți plasa până la 5 widget-uri pe fiecare ecran de blocare. Pentru a controla widget-urile, puteți apăsa și mențineți apăsat ecranul de blocare și faceți clic pe butonul „Personalizare”. De asemenea, trebuie să faceți clic pe orice zonă de widget-uri pentru a vedea toate widget-urile disponibile.

Cele mai bune widget-uri pentru ecranul de blocare în iOS 16

Cu aplicațiile pe care le recomandăm, puteți crește varietatea de widget-uri și vă puteți colora și mai mult ecranele de blocare. Deci, să trecem la recomandările de aplicații pentru a vă extinde biblioteca de widget-uri iOS 16.

  • ScreenKit: Conține peste 100 de widget-uri special concepute pentru ecranul de blocare, compatibile cu iOS 16. Puteți adăuga data, pedometrul, vremea și memento-uri pe ecranul de blocare.
  • Widgetsmith: Widgetsmith, una dintre primele aplicații lansate cu noua actualizare de widget-uri în iOS 14, permite adăugarea de widget-uri pentru calendar, text și fotografii.
  • LookUP: Puteți vizualiza cuvântul în limba engleză al zilei selectat din aplicația populară de dicționar pe ecranul de blocare.
  • WaterMinder: Dacă sunteți cineva care are nevoie de apă, acest widget iOS 16 vă poate aminti să beți apă!
  • Motivation: Dacă aveți nevoie de motivație zilnică, puteți citi citate motivaționale zilnice pe ecranul de blocare cu aplicația Motivation!
  • Pretty Progress: Pretty Progress, care vă permite să începeți o numărătoare inversă rapidă de pe ecranul de blocare, are un design ușor și frumos.
  • Todoist: Puteți utiliza Todoist pentru lista de sarcini și, de asemenea, puteți face acțiuni în aplicație de pe ecranul de blocare.
  • Speedy: Efectuarea unui apel rapid cu un widget pe ecranul de blocare devine posibilă cu aplicația Speedy. Doar adăugați contactul pe ecranul de blocare și faceți clic pe el.
  • SmartGym: Dacă sunteți o persoană sportivă, puteți vedea activitatea sportivă săptămânală pe ecranul de blocare cu widget-urile SmartGym.

Este foarte posibil să înfrumusețați ecranul de blocare al iPhone-ului cu widget-uri iOS 16. În timp ce unele folosesc widget-uri pentru înfrumusețare, iar altele pentru caracter practic, puteți adăuga multe alte widget-uri pe ecranul de blocare cu aplicațiile pe care le recomandăm.

Deci, care dintre aplicațiile widget pe care vi le recomandăm le folosiți? Care este widgetul tău preferat? Nu uitați să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii!

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns