ŞtiriSamsung Galaxy S23 Ultra: Schimbările pe care le așteptăm

Samsung Galaxy S23 Ultra: Schimbările pe care le așteptăm

În exterior, se așteaptă ca Samsung Galaxy S23 și S23+ să rămână exact aceleași ca și predecesorii lor, poate cu una sau două opțiuni de culoare suplimentare. În ceea ce privește Galaxy S23 Ultra, ne așteptăm să aibă unele diferențe, cu îmbunătățiri mai mult la interior.

Conform Ice Universe, o schimbare va fi razele diferite de curbură a cadrului lateral. Acest lucru poate elibera un pic mai mult spațiu în interiorul telefonului. Această diferență de curbură a fost ilustrată într-o randare 3D de către designerul grafic Technizo Concept, care se bazează pe zvonuri.

În afară de designul mai boxer, Galaxy S23 Ultra nu este de așteptat să aibă alte modificări externe. Nici măcar zvonurile senzorului principal de 200MP, de la 108MP, nu va schimba designul camerei din spate.

Se spune că vom avea în continuare trei inele pentru obiective independent pe spate, în timp ce upgrade-ul camerei nu va atinge camerele cu zoom, fiind de așteptat să rămână un 10MP cu zoom periscop de 10x și un alt 10MP cu un teleobiectiv 3x. .

Pe lângă noul senzor al camerei principale, ne așteptăm și la un procesor Snapdragon 8 Gen 2 mai rapid și o nouă tehnologie de afișare OLED de a 12-a generație, cum ar fi Galaxy Z Fold 4 .

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi