Despre noi

MobileHub.ro este o revistă de tehnologie axată în primul rând pe ştiri telefoane, tablete, ceasuri inteligente şi altele.

Suntem activi din 2022, având o experienţă în ceea ce priveşte tehnologia, din cauza faptului că mai deţinem şi geeki.ro, un site axat pe tehnologie dar şi pe divertisment, dorim ca pe acest website să aducem conţinutul la următorul nivel.

În funcţie de public şi de feedback, mobilehub.ro va deveni un website principal de tehnologie, în timp geeki.ro se va axa în mare parte pe conţinut spre divertisment, jocuri video, anime, filme, seriale, articole despre computere şi altele, în timp ce mobilehub.ro va continua să ofere informaţiile necesare despre telefoane mobile, tablete, smartwatch-uri şi multe altele.

Persona din spatele MobileHub.ro este Ciobanu Marian, pasionat de tehnologice şi în special gadgeturi, divertisment nerd şi marketing online.

Compania ce se ocupă de gestionarea site-ului în ceea ce priveşte publicitatea şi colaborările se numeşte Geeki Media Agency, mai multe informaţii vei putea găsi în pagina de contact.

Pentru a conacta echipa mobilehub.ro trimiteti un mail la: office@mobilehub.ro