ArticoleIntel dezvaluie specificatiile lui Ivy Bridge

Intel dezvaluie specificatiile lui Ivy Bridge

Surprinzator cei de la Intel au decis sa dezvaluie specificatiile noii generatii de procesoare Ivy Bridge cu doua luni inainte de lansarea oficiala.

In informatiile postate on-line se regasesc urmatoarele procesoare: pentru desktop Core i7 si Core i5 iar pe partea mobila avem informatii despre Core i3 , Core i5 si Core i7. Dupa cum putem vedea in tabelele atasate se observa o usoara crestere de frecventa fata de seria Sandy Bridge dar un TPD mai mic. Acest lucru a fost posibil datorita noului proces de fabricatie Tri-Gate pe 22nm.

Intel dezvaluie specificatiile lui Ivy Bridge

Utilizand acesta tehnologie Intel sustine ca poate produce procesoare ce consuma pana la 50% mai putin operand la aceeasi frecventa cu predecesoarele pe 32nm. Odata cu noile procesoare Intel sporesc si performantele GPU-ului integrat (HD 4000) , acesta fiind derivat din grafica integrata pe care Intel a introdus-o odata cu Sandy Bridge.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi