AplicatiiCum să activezi Dynamic Island pe un iPhone mai vechi?

Cum să activezi Dynamic Island pe un iPhone mai vechi?

Un dezvoltator a început să aducă Dynamic Island specifică lui iPhone 14 Pro și 14 Pro Max la toate iPhone-urile cu iOS 16. Deși forma crestăturii numită insula dinamică de pe 14 Pro este diferită de vechile iPhone-uri, software-ul funcționează la fel ca partea Dynamic Island. Deci, cum să activati Dynamic Island pe iPhone 13, iPhone 11 și modele mai vechi ?

Numele programului care aduce notch-ul în mișcare, pe care Apple îl numește Dynamic Island, la iPhone-urile vechi este; DynamicCow. Nu necesită jailbreak deoarece folosește vulnerabilitatea MacDirtyCow.

Înainte de a arăta pașii de instalare, să precizăm că toate riscurile aparțin utilizatorului. Deși aplicația este instalată cu succes pe toate iPhone-urile care rulează iOS 16 , se spune că dispozitivul specific iPhone 11 are o bară roșie în partea de sus care blochează ceasul, procentul bateriei și alte pictograme. Trebuie să dezactivați Dynamic Island înainte de a elimina DynamicCow și AltStore de pe telefon cand nu veti mai vreea sa folositi aplicatia.

Dynamic Island pe un iPhone mai vechi
Dynamic Island pe un iPhone mai vechi

Cum să activezi Dynamic Island pe un iPhone mai vechi?

  1. Instalați AltServer pe Mac sau PC. Acesta este folosit pentru a obține AltStore pe iPhone, care vă permite să instalați fișiere IPA.
  2. Faceți clic pe pictograma AltServer din bara de sus, instalați Pluginul Mail, apoi activați pluginul în preferințele Mail.
  3. Conectați iPhone-ul la Mac sau PC.
  4. În AltServer, alegeți să instalați AltStore și selectați iPhone-ul.
  5. Pe iPhone, deschideți aplicația AltStore nou instalată și conectați-vă cu ID-ul Apple.
  6. Accesați pagina GitHub pentru DynamicCow pe iPhone și derulați în jos la versiuni. Descărcați cea mai recentă versiune.
  7. Deschideți AltStore, faceți clic pe pictograma plus de pe pagina Aplicațiile mele și alegeți fișierul DynamicCow.ipa pentru a instala Dynamic Cow.
  8. Deschideți DynamicCow și selectați de la ce model de iPhone 14 Pro doriți Dynamic Island, apoi alegeți activare.
  9. Cu aceasta activată, veți avea Dynamic Island rulând pe un iPhone anterior.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi