AplicatiiShizuku: aplicația care vă ajută să vă restaurați aplicațiile Android

Shizuku: aplicația care vă ajută să vă restaurați aplicațiile Android

Shizuku este o soluție excelentă pentru a face față unui scenariu destul de complicat în lumea modding-ului Android: Permiterea aplicațiilor terțe să acceseze API-uri la nivel de sistem. Ideea este de a rula un proces, care acționează ca un proxy între serverul de sistem și aplicații.

În loc să se bazeze pe comenzile executate în shell-ul lui, dezvoltatorii pot folosi apoi componenta de server Shizuku pentru a efectua funcții îmbunătățite. Pe scurt, dacă o aplicație are nevoie de permisiuni speciale care pot fi acordate doar prin ADB (sau root), puteți pur și simplu să utilizați Shizuku pentru a le acorda direct de pe dispozitivul Android.

Caracteristicile lui Shizuku?

  • Performanță minimă necesara.
  • Execuție extrem de rapidă (alimentată de mecanismul de comunicare inter-proces al Android numit „binder”).
  • Aplicațiile pot folosi API-urile sistemului Android cu adăugiri de cod neglijabile.
  • Pe Android 11 și versiuni ulterioare, puteți configura și lansa Shizuku direct pe dispozitiv.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi